Kennis database

Het HALO-genootschap houdt een database bij waar oud-studenten van de HALO in staan. HALO oud-studenten hebben de typische eigenschap dat zij vaak meer zijn dan docent lichamelijke opvoeding. Soms heeft men een expertise ontwikkeld naast het doceren, soms heeft men een ander beroep gekozen. Maar in essentie blijven zij altijd HALO'ers.

Dit concept heeft ons er toe gezet om een kennisdatabase op te bouwen waar oud-HALO'ers hun expertises in opslaan en op die manier met elkaar in contact kunnen komen.

Bijvoorbeeld:

Een docent Lichamelijke opvoeding moet op een bepaald moment de gymzaal verbouwen, wat zou het praktisch zijn als er ervaringen gevraagd dan wel uitgewisseld kunnen worden. In de kennisdatabase hopen we genoeg collega's op te slaan die dit al gedaan hebben.

Er zijn oud-HALO'ers die in de advocatuur terecht zijn gekomen. Zij bezitten kennis van sport en gymnastiek én de rechterlijke macht. Wie weet heeft een oud-HALO'er dit eens nodig.

De een heeft expertise in hockey, is gespecialiseerd in toernooi organisaties, spreekt een exotische taal en kan tolken bij internationale uitwisselingsprogramma's, de ander is het vak uit en heeft telecomkennis, ICT, horeca of is televisie producer geworden.

We hebben bondscoaches, Televisie commentatoren, managers, skileraren, vakantieparkeigenaren, directeuren, hoogleraren, psychiaters, en allen hebben ze een ding gemeen: ze zijn HALO'er.

HALO'ers helpen elkaar!

Dat is de essentie van het HALO-genootschap. Wordt donateur, laat jouw expertises in de kennisdatabase zetten en krijg toegang tot alle expertises die je wellicht kunnen helpen. Ga naar 'Donateur worden' en wij nemen dan contact met je op.